Ünnepek

Az egyik legszebb ünnepünk a karácsony. Kicsik és nagyok is egyaránt várják ezt a meghitt pillanatot, mikor együtt az egész család és várjuk az ajándékbontás idejét. A telefonunkra is ünnepi hangulatot varázsolhatunk ezen háttérképek segítségével. Természetesen nemcsak ez az egy ünnepünk létezik, így a galériában, még húsvéti, halloweeni, szilveszteri és egyéb más ünnepi képek is találhatóak.

A húsvéti kézzel festett tojások “husveti-kezi-festet-tojasok-nyuszik-viragok-xx-(mobil-hatterek.net).jpg” fájl nevűek saját fényképek, nem kereskedelmi célra szabadon használhatóak. A képek némelyikén hely található ha valaki szövegezni szeretné őket és úgy használni.

Ezen 1920×1080 px felbontású  Fekvő HD mobil hátterek, kiválóan használhatóak álló háttérképnek is. A mobiltelefonunkon csak jelöljük ki azt a részt amit használni szeretnénk, így nincs úgy megkötve a kezünk se, mint a fix méretek esetében. Sőt ha nagyon tetszik a kép, akkor akár a FullHD kijelzőjű számítógép hátterének is használhatjuk.

A képek ingyen letölthetőek.

Hátterek még…

LG mobil Háttérképek

avto-devushki-lyudi-transport-3280(www.lg-mobilok.info) druzya-1(www.lg-mobilok.info)
Több mint 5000 háttérkép
240x400, 480x800 pixel felbontásban.

Hátterek még…

SE mobil Háttérképek

lamour_ifp6v5u8(www.se-mobilok.info) house(www.se-mobilok.info)
Kategorizált háttérképek régebbi telefonokhoz
176x220, 240x320 pixel felbontásban.